Incepem prin a va multumi pentru cele 1000 like uri pe pagina noastra de facebook 😀 Ne bucuram ca ne urmariti de peste un an de zile. Cu acest prilej ne dorim sa va oferim o reteta speciala de paste si anume tagliateli cu  chili, sos rosu si carnaciori.
Este o reteta cu arome complexe, numai buna de savurat la pranz alaturi de persoanele dragi. Daca va place mancarea in culori vii si putin picanta, asta e ceea ce aveti nevoie.
Reteta este super usor de preparat iar ingredientele sunt la indemana oricui. Puteti folosi si tagliateli simple dar nu uitati sa adaugati putin ardei chili, iar carnaciorii ii alegeti dupa gust.
Asteptam parerile voastre si, in situatia in care gatiti aceasta reteta va rugam sa ne trimiteti poze cu rezultatul final la adresa: contact @pacatedulcisarate.ro

Ingrediente:
500g Tagliateli cu Chili (noi am folosit marca Deluxe @Lidl)
500 g rosii decojite (conserva Maxims)
400g sos rosii pentru paste cu basilico (CIRIO)
Condimente (piper, sare, busuioc, cimbru, usturoi)
Cascaval/Parmezan
4 carnaciori (Carnaciori de la Badia @ Kosarom)
Masline negre

Preparare:
1. Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. In general noi le fierbem cu 2 minute mai mult decat recomanda producatorul.
2. Intre timp taiati felii subtiri carnaciorii si prajitii foarte cu foarte putin ulei intr-o tigaie (recomandat este sa folositi o tigaie mai mare, suficient de mare incat sa faceti sosul). Dupa ce s-au prajit putin adaugati in tigaie rosile decojite si sosul pentru paste. Adaugati condimentele si amestecati pana se omogenizeaza.

Tagliateli cu chili sos rosu si carnaciori
3. Dupa ce pastele au fiert, le da-ti deoparte si le scurgeti de apa.
4. Adaugati pastele scurse intr-o cratita impreuna cu sosul. Amestecati pana cand sosul se incorporeaza cu pastele.
5. Puneti pe farfurie, radeti cascaval sau parmezan pe deasupra. Dupa gust mai puteti adauga piper.
Tagliateli cu chili sos rosu si carnaciori
Pofta buna!

Lasa un comentariu

comentarii