Tocmai ne-am intors de la evenimentul Seara Sanatoasa, un prilej bun de a petrece 1-2 ore alaturi de oameni interesati de mancarea sanatoasa, ingrediente de calitate furnizate de producatorii locali cat si de a afla noutati si sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa.
Evenimentul Seara sanatoasa a avut loc in Club RS Iasi si a fost organizat de Eventis, avand ca parteneri NutriGo, Cuptorul Moldovencei, AromaZen, Caprele Irinucai, Taina Vie, Casuta Naturii, Gustul Natural, Cofetaria Altfel si altii.

Costul biletului a variat, incepand de la 9.99lei pentru cei cu “early booking”(inscriere online) pana la 29.99lei, pretul biletului la intrarea in locatia evenimentului.

seminar nutrigo
Una din componentele evenimentului a fost o introducere in adoptarea unui stil de viata sanatos incepand cu o alimentatie corecta, sustinuta de Nutrigo.
A urmat degustarea produselor, probabil cea mai asteptata parte a evenimentului.

Degustare Seara Sanatoasa
Chiar daca suntem “pacatosi” cu preparatele noastre, de data aceasta ne-am gandit sa ne lasam tentati de bunatati mult mai slab calorice.
Degustarea noastra a inceput la etajul unde a fost seminarul de nutritie, unde am avut ocazia sa incercam cateva preparate interesante cum ar fi: paste vegetale, icre de chia, humus din naut germinat, biscuti vegani cu naut si visine si altele. Din toate preparatele gustate pe acest etaj am incerca dinnou: pate-ul de seminte si masline pe paine cu maia si biscuitii vegani.

Degustare Seara Sanatoasa 5
Din preparatele aduse de cei de la AromaZen, ne-au placut salata de legume provensale in cimbru si vin chardonnay, care as comanda-o fie ca garnitura dar si ca atare. La desert am incercat budinca de tapioca facuta cu lapte si gem dietetic din fructe de padure, care din cate am inteles este preparat tot de ei.

Degustare Seara Sanatoasa - Budinca de tapioca

Degustare Seara Sanatoasa 10

DSCN2475

Degustare Seara Sanatoasa 2

Degustare Seara Sanatoasa 3

Degustare Seara Sanatoasa 4

DSCN2473
Coborand pe terasa de afara am descoperit o multitudine de mini-standuri cu tot felul de produse dintre care ne-am adus aminte de gustul dulcetii de trandafiri de la bunica, preparat de cei de la Deliciul Mihaelei. La fel de mult ne-au placut si prajiturile fara zahar pregatite de cei de la Cofetaria Altfel.
Cei de la Cuptorul Moldovencei, aveau produse aduse spre vanzare dar si cateva expuse pentru degustat. Iubitei mele i-au placut tartele cu bezea si lamaie, fapt care m-a determinat sa uit de neplacerile cauzate de incercarea achizitionarii biletelor de la ei.

Degustare Seara Sanatoasa 9

Degustare Seara Sanatoasa 6

Degustare Seara Sanatoasa 7

Degustare Seara Sanatoasa 8
Ne bucuram ca am participat la acest eveniment, am ramas placut impresionati de organizare. Suntem nerabdatori sa vedem si alte asemenea initiative de promovare a alimentatiei sanatoase.

Lasa un comentariu

comentarii