M-am născut în Iași însă am ajuns la pizzeria Via Margherita tocmai anul trecut, în 2014, la 11 ani de la deschidere. Nu eram de foarte mult timp împreună și ne doream un loc mai retras, central și cu mâncare bună pentru a ne satisface foamea. Și cum eram prin centrul orașului (Iași), iubita mi-a propus să mergem la Via Margherita, lângă Liceul V. Alecsandri. Sunt pretențios când vine vorba de localurile unde mănânc, și având în vedere că nu am fost niciodată în acest loc, și nefiind foarte vizibil am avut mari rezerve… dar cred că toți ne-am confruntat cu imposibilitatea de a spune „NU” persoanei dragi, așa că nu am avut altă opțiune…

Review Pizzeria Via Margherita Iasi – pizza, piadine, mancare italiana

După ce am fost servit și după ce am gustat mâncarea am fost total impresionat… în momentul acela conta foarte mult pentru mine să îi aflu și gusturile în materie de restaurante. Cu acea ocazie am servit o Piadina, o specialitate italienească, originară din regiunea Romagna.

Piadina - Review Pizzeria Via Margherita Iasi – pizza, piadine, mancare italiana

Afacere pornita in 1993 de niste antreprenori italieni, Pizzeria Via Margherita si-a schimbat de-a lungul timpului proprietarii, insa preparatele din meniu sunt facute in continuare dupa retete italiene autentice.

Astazi, am fost din nou la Via Margherita de aceea am fost m-am hotărât să povestesc pe blog despre această locație grozavă pe care nu o știu mulți ieșeni. Pentru noi a devenit un local pe care îl frecventăm cu mare plăcere și întotdeauna plecăm mulțumiți de preparatele savurate.
De exemplu astăzi am avut chef de pizza, și fiind înfometați de la shopping am comandat o pizza Solpresa și una Capriciosa.

Pizza Solpresa si Capriciosa -  Review Pizzeria Via Margherita Iasi – pizza, piadine, mancare italiana
Via Margherita este un loc ideal pentru vegetarieni deoarece aici gasiti o gama variata de pizza, unele chiar foarte interesante ce contin rucolla proaspata si gorgonzola. Inca nu am incercat aceasta pizza dar am vazut-o des comandata si este dedicata celor ce isi doresc ceva mai light, mai usor.

ViaMargheritaIasi05
Pro: mancare bună, servire bună, prețuri corecte, meniu variat, locație centrală.
Contra: – este permis fumatul și când este aglomerat aerisirea nu face față
– muzica: asta tine si de gusturi, dar de la un local cu specific italian si un aer usor boem ne asteptam la muzica pe masura, sau macar din cand in cand sa mai schimbam radioul de pe Kiss fm.

Va recomandăm cu drag această locație!

Adresa: Str. Costache Negri, nr. 60, Iasi
Website: https://ro-ro.facebook.com/ViaMargherita
Telefon: 0232.272.222

Lasa un comentariu

comentarii