Pentru ca “Winter is coming” unii s-au gandit sa ne faca sa ne simtim mai „chili”… si astfel au deschis Salsa – restaurant cu specific mexican.
Mergand pe ideea ca la romani orice restaurant nou-deschis are mancare buna pentru a atrage clienti am zis sa ne grabim pentru a prinde “oferta”.
Obiectivul culinar este foarte bine pozitionat, in apropierea complexului Palas insa, desi este la strada principala ne-a fost putin dificil sa il identificam, neavand (momentan) niciun fel de reclama stradala.

Am intrat in restaurant, unde am fost intampinati de un ospatar ce ne-a condus la o masa libera si ne-a luat comanda fara sa asteptam. Fiind un restaurant deschis de 48 ore, am avut surpriza ca ospatarul sa ne poata oferi sugestii si informatii privind preparatele din meniu. Meniul contine o gama variata de preparate ce iti ofera posibilitatea de a alege intre burito, quesedila, tacos, enchilladas si o multitudine de sosuri. Mai mult decat atat, toate preparatele au si variante vegetariene.

Burrito Salsa - Mexican Inspired Restaurant Iasi
Ne-am comandat Quesadilla de pui si Burrito de pui, ambele fiind insotite de sosuri guacamole si salsa. Am fost surprinsi de generozitatea portiilor dar in special de calitatea ingredientelor folosite. Felicitari !

Burrito Salsa - Mexican Inspired Restaurant Iasi
Rezumand experienta putem spune ca mancarea a fost foarte buna, servirea eficienta iar muzica si decorul moderne “cu specific mexican”.
Cu siguranta vom reveni pentru a testa si alte preparate dar si Tequila bar-ul!

Va recomandăm cu drag această locație!
Adresa: Strada Sf. Lazăr, nr. 27,Iasi (Vis-a-vis intrare Strada Palas)
Website: https://www.salsafood.ro
Facebook:  http://www.facebook.com/salsaiasi/
Telefon: 0760 013 014

Lasa un comentariu

comentarii