Consider ca orice mic dejun ar trebui sa contina si omleta. Exista modalitati nenumarate pentru a face omleta. O poti praji in ulei, in unt… poti folosi orice ingrediente ai la indemana… deci micul dejun perfect. In general nu mananc omleta in oras, pentru ca prefer sa experimentez acasa tot felul de combinatii. Insa…de fiecare data cand stau la hotel… testez omleta de la micul dejun si de multe ori am fost dezamagit de modul in care este gatita (si ma raportez la hoteluri de 3-4* din orasele mari ale Romaniei).

Va prezint una din cele mai usoare retete de omleta facute de mine…sper sa va placa si voua la fel de mult cum i-a placut iubitei mele.

Ingrediente pentru 2 portii:

4 oua
80-100g cascaval
4 carnaciori de bere sau orice alti carnaciori
sare

Preparare:

Bateti ouale intr-un castron cu putina sare, timp in care lasati tigaia sa se infierbante cu foarte putin ulei.Taiati cascavalul cubulete, carnaciorii rondele si apoi inglobati in ouale batute.

Adaugati compozitia rezultata in tigaia infierbantata in prealabil. Dupa 3 min intoarceti omleta pe cealalta parte pentru inca 2-3 min. Scoateti omleta pe o farfurie, presarati putin piper negru pe deasupra, eventual taiati o rosie sau un ardei rosu si bucurati-va de un mic dejun simplu, rapid si gustos.

Pofta buna!

 

Lasa un comentariu

comentarii