Revenim dupa ceva timp in care nu am postat nicio reteta cu niste pacatosenii delicioase din bucataria noastra. Este vorba de o reteta numai buna de savurat la orice ora din zi si noapte. Va prezentam delicioasele aripioare cu bere si unt la cuptor.

Ingrediente:

10 aripioare de pui
200ml bere blonda (noi am folosit Staropramen)
75g unt
busuioc
cimbru
sare
piper
usturoi granulat
1 lg. ulei

Preparare:

Se spala si se curata aripioarele, apoi le asezam intr-o tava inalta si le condimentam cu sare, piper, busuioc, cimbru sau alte condimente, dupa gust.
Adaugam cele 200ml bere in tava cu aripioarele condimentate si bagam la frigider pentru 1-2 ore, in functie de cat de foame ne este.

Scoatem tava de la frigider, adaugam o lingura de ulei peste aripioare si untul taiat bucati, acoperim cu folie aluminium si bagam la cuptor.

aripioare pui cu bere si unt 2 la cuptor

Dupa 20 minute scoatem folia de aluminium si mai lasam tava in cuptor pana aripioarele se rumenesc frumos.

aripioare pui cu bere si unt 1

Pofta buna!

Lasa un comentariu

comentarii